2021 Meursault Chevalières

Bourgogne Meursault
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 153921
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 879,00

"Silky, delicate, elegant and feminine" – Jean-Philippe Fichet

Jean-Philippe Fichet har en enestående evne til at skabe hvide Bourgogne-vine med elegance og finesse. Så selvom der står Meursault på etiketten, og det for de fleste Bourgogne-fans ville skabe en forventning om rigeligt med smørrede noter og toner af hasselnødder, så skal du i stedet her glæde dig til noget langt mere raffineret.

Marken Les Chevalières ligger i den nordlige ende af Meursault, ved grænsen til Volnay. Og fra sine to små parceller i marken høster Jean-Philippe sine enestående druer.

Meursault Les Chevalières fra Jean-Philippe Fichet åbner med blomstrede og citrusprægede noter, der slynger sig sammen med mere velkendte Meursault-toner af honning og moden frugt, men det hele er pakket ind i stramt og elegant udstyr, som sikrer friskhed og energi. Det er en fantastisk fortolkning af den berømte kommunes terroir

Domaine Jean-Philippe FICHET

Èn region, én passion, grundighed og ”know-how”. Jean-Philippe Fichet er en af Côte de Beaune’s største genier. En vinmager der i sandhed forstår at udtrykke regionens unikke plots og skabe vine med præcision, individualitet, renhed og elegance.