1998 Banyuls Dry

Banyuls
Hedvin - 75,00 cl. - 19,00% vol. - Varenummer: 8212
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 275,00

Rig, kompleks og sødmefuld Banyuls med mere end 20 år på bagen. Forførende duft med noter af ristede nødder, tørrede figner, honning og appelsinskal. I munden er der masser af friskhed i sammenspil med den komplekse og sødmefulde frugt. Den oplagte ledsager til blåskimmeloste eller chokoladebaserede desserter. Et spændende produkt, der minder meget om portvin.

Banyuls laves ligesom portvin ved at høste de modne druer sent, og herefter standse gæringen midt i processen så al sukker ikke omdannes til alkohol. Derved bevares den sØde smag. Domaine du Mas Blanc er beliggende i Collioure - Banyuls som ligger ved Middelhavet, tæt ved den spanske grænse. Dette område har været kendt for deres unikke dessertvine gennem generationer og Mas Blanc er en af de klassiske top producenter i området. Kendt for deres dybe kældre og store udvalg af gamle årgange. Vingården har været i familiens eje siden 1639 og i øjeblikket er det Jean Michel der garantere den høje kvalitet der kommer i flaskerne. Der fremstilles mørke klassiske Banyuls vine, samt arbejdes med nye teknikker for at forfine det endelige produkt. Der er fokus på Grenache druen, som iblandes mindre mængder af andre lokale druer. Vinmarkerne dyrkes med en helt naturlig respekt for naturen og vinstokkene har høj alder. I de fleste cuvéer blandes flere forskellige årgange for at opnå vine i balance.

Domaine du Mas Blanc

Domaine du Mas Blanc er et traditionsrigt vinhus beliggende i den franske by Banyuls-sur-Mer tæt på den spanske grænse, hvor man på tredje generation producerer klassiske vine af høj kvalitet, herunder de traditionsrige og lokale Banyuls-hedvine.  


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.