2020 Muscadet sèvre et maine sur lie Rés. Personnelle

Loire Loire
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 393220
Udsolgt
kr. 159,00

Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie Rés. Personnelle fra Domaine de la Combe er en elegant hvidvin fra Loire-dalen i Frankrig. Vinen er lavet på 100% Melon de Bourgogne-druer fra de bedste parceller i området, og er produceret på den traditionelle Sur Lie-metode, hvor vinen lagres på bærmen for at give ekstra kompleksitet og friskhed.

Vinen har en lys strågul farve og en frisk aroma af citrusfrugter, grønne æbler og hvide blomster. Smagen er tør og mineralsk, med noter af grapefrugt, pære og en let saltet tone. Sur Lie-lagringen har tilføjet en ekstra dimension til vinen, med en cremet struktur og en lang og forfriskende eftersmag.

Domaine de la Combe er en lille, familieejet vingård, der ligger i hjertet af Loire-dalen. Vingården er kendt for at producere nogle af de bedste vine i området, og deres Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie Rés. Personnelle er ingen undtagelse. Vinen er perfekt til at nyde som aperitif eller til at ledsage fisk og skaldyr retter.

Domaine de la Combe

Domaine de la Combe ligger i Saint-Fiacre-sur-Maine, en lille landsby nær Nantes, og har været i Gadais-familiens eje i fem generationer. I 2014 vendte Pierre-Henri Gadais tilbage til familiens vinmarker efter at have studeret vinproduktion i både Frankrig, Schweiz og Australien. Hurtigt opdagede han potentialet i familiens 14 hektar vinmarker, som ligger på de bakkede skråninger mellem søerne Sevre og Maine og er ideelt beliggende til dyrkning af druetypen Melon de Bourgogne.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.