2018 Gewurztraminer Vendanges Tardives 50cl

Frankrig Alsace Alsace
Dessertvin - 50,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 498418
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 219,00

Vendanges Tardives er den franske betegnelse for sen høst. Det bruges om vine, hvor druerne har fået lov til at blive hængende på stokkene, indtil de naturligt begynder at tørre ind. Det giver en enorm koncentration af sukker og smag i druerne. En perfekt ramme at sætte for en dessertvin, som den du finder her i flasken.

Vendanges Tardives skrives i flertalsform, fordi man ofte er nødt til at gå igennem markerne flere gange, for at sikre sig at der udelukkende høstes druer som har nået den perfekte modningsgrad.

Til denne vin bruger Domaine Benard Scherb den ikoniske Alsace-druesort, Gewürztraminer. Druesorten er kendt for sin magiske og potente, aromatisk udtryk. Det dufter af rosenvand, farmors parfume, blomsterbuketter og spandevis af frugt.

Dette er en vin som skal bruges til at tæmme intensiteten i en kraftig ost, eller bide skeer med fed og umamivelsignet foire gras-terrin.

Domaine Bernard Scherb et Fils

Velkommen til Alsaces bjergtagende natur og Domaine Bernard Scherbs forunderlige verden. Hvor vin og landbrug er langt mere end et bare et arbejde. Det er håndværk, passion og historie. Vingården har eksisteret siden 1950, men familien har dyrket de stejle skråningerne i Alsace i mere end 300 år. I dag råder Domaine Scherb over 15 hektar land, heriblandt to Grand Cru parceller og driver et anerkendt hotel med tilhørerende restaurant. 

Vinene fra Domaine Scherb smager og dufter af alt det, som er skønt ved Alsaces natur og vitikultur.