2021 Alsace Pinot Gris

Frankrig Alsace Alsace
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 505121
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 155,00

Domaine Bader har formået at skabe en ekstraordinær Pinot Gris sec 2021, som vidner om deres evne til at dyrke og producere økologiske vine af høj kvalitet i Alsace. Vinen har en dybgylden farve med gyldne reflekser og udsender en fortryllende duft af modne ferskner, abrikoser og tropiske frugter, ledsaget af en let mineralsk note. Smagen er blød og afrundet, men samtidig rig og fyldig med noter af blommer og pærer, og en diskret sødme, som afbalanceres af en sprød syre.

Vinen er fremstillet af 100% Pinot Gris-druer, som håndplukkes og sorteres nøje i marken for at sikre, at kun de bedste druer anvendes i produktionen. Efter presning og gæring på ståltanke, lagres vinen i nogle måneder for at opnå en god balance mellem friskhed og kompleksitet.

Baders Pinot Gris er en perfekt ledsager til en lang række retter, inklusive fisk, skaldyr, kylling og oste. Den fungerer også godt som en aperitif, hvor dens kompleksitet kan nydes for sig selv.

Med deres Pinot Gris sec har Domaine Bader endnu en gang vist, at de formår at skabe vine med karakter og finesse, og at de er en producent, man bør have øje for i Alsace.

Din Vin Guide 90 points

"Smør og syltet abrikos med søde krydderier. Pæn Balance med markant syre og rankhed. Spændende nuancer."

Domaine Bader

Domaine Bader er en familieejet vingård beliggende i hjertet af Alsace, Frankrig. Siden 1960'erne har de været pionerer inden for økologisk vinproduktion og i dag er de stolte indehavere af økologisk certificering.