2021 Bourgogne Rouge Côte D'Or Clos Du Château

Frankrig Bourgogne Bourgogne
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 615421
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 249,00

Côte d'Or, eller de gyldne skråninger, er ophavet til verdens bedste Pinot Noir-druer. Og det er netop denne lille lomme af vinmarker i Bourgogne, der har leveret frugten til denne klassiske fortolkning fra Château du Cray.

Château du Cray er kendt for at lave en Bourgogne-rødvin efter traditionelle forskrifter. En stilart, der lander et sted imellem de meget bløde og frugtige og de helt slanke og elegante. Her er der lidt bid fra blid tannin, og både røde såvel som mørke bær på smagspaletten. Men den umiskendelige smag af burgundisk terroir er ikke til at tage fejl af.

Vinene kan godt være lidt kantede i deres helt spæde ungdom, men hvis du lader dem falde til ro i et enkelt år eller to, venter der dig en klassisk og tidløs fortolkning af, hvordan Pinot Noir udtrykker sig, når den får lov at blomstre i Bourgognes gyldne skråninger.

En vin, som klæder det franske, simple bondekøkken fra Bourgogne, utroligt godt. Så hvad enten det er et bræt med franske pølser, en Coq au Vin eller Boeuf Bourguignon, bliver det et hjemligt og autentisk match med denne rødvin.