2021 Bourgogne Hautes Côtes De Beaune Rouge

Frankrig Bourgogne Hautes-Côtes-de-Beaune
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 615621
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 289,00

Hautes-Côtes de Beaune er navnet på de skråninger, der ligger vest for selve Côte de Beaune. De solbeskinnede skråninger her er stejle og rige på mergel og kalksten, hvilket giver Pinot Noir-druer med både kant og elegance. Disse forhold passer perfekt til Château du Crays stil og udtryk.

Château du Cray er tilhænger af et traditionelt og struktureret udtryk, hvor Pinot Noir-vinen i flasken hverken bliver for ekstraheret og potent eller for let og vandet. Den skal befinde sig et sted midt imellem, hvor man både kan nyde den for sig selv eller som ledsager til salte retter fra det franske bondekøkken.

Deres Hautes-Côtes de Beaune har en smuk rød farve i glasset med diskrete lilla refleksioner. Duften er fyldt med modne bær, hvor især kirsebær og jordbær er blandt de første, der melder deres ankomst. Efterfølgende begynder noter af solbær, lakrids og en krydret fornemmelse at brede sig, hvilket giver en spændende dybde til vinens palette. Det er en enkel og imødekommende Pinot Noir, der venligt inviterer dig med på en behagelig smagsrejse.

Vinen er lavet på håndplukkede druer, der er gæret i rustfri ståltanke og modnet i burgundiske egetræsfade i 10-12 måneder, hvoraf 20% af fadene har været nye.