Grand Blanc de Blancs Brut

Champagne , Champagne
Champagne - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 8019
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 579,00

Ultra fokuseret ren Chardonnay Champagne fra Gosset. En duft af hvide blomster, fersken og citrusfrugter blander sig med en svag brødtone. Smagen er intens, men stadig med stor flot balance. Smagen er baseret på stor frugtrigdom med noter af grønne æbler og moden citrus. En fremragende Champagne, der passer flot til fiskeretter, eller som en eksklusiv velkomst.

Gosset aftapper denne top Champagne i deres originale antikke flaske. Grand Blanc de Blancs er kun fremstillet af Chardonnay, hvilket giver den retten til denne betegnelse. Vinen gennemgår ikke malolaktisk gæring, hvorved den bevarer mest mulig friskhed. Denne cuvée ligger på flasken for modning dybt i Gossets kældre i op til 4 år, inden den får sin Champagneprop og frigives. En Champagne på højeste niveau.

95 Point | MAD & MONOPOLET

"Fremragende klassisk Champagne som absolut ligger i toppen, når det kommer til de klassiske huse. Den er lavet på 100 % Chardonnay, som giver en vin, der har skønne noter af friske blomster, melon, fersken, lime, hasselnød og et lille hint af salt. I munden er den ren og knivskarp, hvor en delikat frugtsødme og syre går hånd i hånd og skaber en fantastisk Champagne."

91 Point | DinVinGuide

"GODT KØB - Klassisk med citrus, grønne æbler og ferske i fin balance med en subtil autolytisk note. Elegant mousse og flot mineralsk afslutning."

Robert Parker 93 points

"full-bodied yet light and terribly fresh cuvée with a gorgeously lush and chalky texture and persistent structure."

Oktober 2018

Wine Spectator 93 points

"Seamless and fresh, with a long finish."

December 2020

Champagne Gosset

Gosset er Champagnes ældste vinhus, grundlagt for mere end 4 århundrede siden i landsbyen Aÿ. En producent der emmer af historie, og samtidigt befinder sig blandt regionens absolutte elite.

På samme tid er Gosset én af de mindste ”Les Grandes Marques” i Champagne og adskiller sig markant fra sine større konkurrenter. Producenten ejer blot 1 hektar land, men samarbejder med mere end 200 druedyrkere i omtrent 70 forskellige byer. Som udgangspunkt er alle vine sammensat af 80-90% frugt fra Premier Cru’s og Grand Cru’s, hovedsageligt i Vallé de la Marne og Côte des Blancs.

Elegance, rigdom og struktur - et historisk top-hus der aldrig har været bedre!

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.