Prosecco Asolo Superiore

Italien Treviso
Mousserende - Varenummer: 639200
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 149,00

Elegant, sprød og frugtfyldt luksus-Prosecco fra Case Paolin. Strågul i glasset med grønne reflekser og fine små bobler. Indsmigrende duft med noter af pære, gule blomster og modne citrusfrugter. På tungen opleves vinen saftig og læskende med fin integreret syre og kontinuerlige bobler. Smagen følger næsen ganske intakt, med noter af pære, grønne æbler, akaciehonning og citronskal. Perfekt sammen med lette canapéer, såsom melon svøbt i parmaskine eller ristet brød med krebsehalesalat.

Druerne til vinen kommer fra familiens egne marker, på skråningerne af Montebellobakken i Volpago del Montello-området. Som for hele produktionen hos Case Paolin arbejdes der kun økologisk for at skåne miljøet mest muligt. Vinen er lavet på 100% Glera som håndplukkes i slutningen af september. Den første gæring foregår i temperaturstyrede ståltanke ved 15 grader, inden vinen andegærer på tryktanke i 45 dage. I den sidste ende har vinen lav alkohol på 11,5% og et restsukkerniveau på blot 7 gram per liter. Det betyder at det er en Prosecco i den tørre ende af spektret.

Case Paolin

Case Paolin er navnet på dette familiedrevne vinhus beliggende i naturskønne omgivelser i den lille by Montello nær Treviso i Veneto, hvor man siden 1980’erne har arbejdet efter en økologisk tankegang.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.