2018 Zweigelt Alte Reben

Wagram
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 591318
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 199,00

Frisk saftig rødvin fra ¥strig på Zweigelt druen. Helt rød i glasset med klar duft af røde sommerkirsebær og en anelse krydderi i baggrunden. Smagen er frisk rød med fine bløde tanniner og en herlig moden frugt med undertoner af chokolade og kaffe. En frisk rødvin der kan nydes let afkølet til sommerens lettere retter.

Den lokale drue til de bedste rødvine fra ¥strig. Anton Bauer høster fra vinmarker lige ved vineriet i Wagram og tilstræber stor typicitet fra druen i den endelige vin. Vinstokkene med Zweigelt druen står i en jordbund med löss og limsten. Efter høsten afstilkes druerne inden vinificering i ståltanke ved kontrolleret temperatur. Lagringen foregår på store egetræsfade og gamle barriques, for at bevare mest mulig druekarakter og stadig få kompleksiteten ind i vinen.,  

Din Vin Guide 91 points

"'FREMRAGENDE' > "Koncentreret med masser af fadpræg. Nærmest sort i farven med intense bær i smagen. Flot balance.""

NOV. 2021

Anton Bauer

Anton Bauer er et traditionsrigt og ambitiøst østrigsk vinhus beliggende i Wagram, der har specialiseret sig i egnstypiske og klassiske Grüner Veltliner-hvidvine, men også producerer indbydende røde, rosé og mousserende vine på andre druer.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.