2019 Grüner Veltliner Grande Reserve

Wagram
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 591519
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 339,00

Topvine fra Anton Bauer; Grande Reserve er lagret i kortere tid på fad. Gylden i glasset med stor og åben duft af honning, blomster og friske gule tropiske frugter i fin samspil med grønne æbler. I smagen er kompleksiteten fra fadlagringen med til at underbygge friskheden fra frugtsyren. Noterne er præget af frugten men understøttes af det krydrede element af peber og toast fra fadet.

Druerne til denne Grande Reserve Grüner Veltliner er udvalgt fra parceller med gamle vinstokke, hvor udbyttet er naturligt lavt, under 30 hl/ha. Druerne høstes i hånden og sorteres endnu engang ved ankomsten til vineriet, så kun de bedste klaser kommer med i vinpressen. Efter endt gæring lagrer vinen i 6 måneder på store egetræsfade, sammen med bundfaldet. Alt sammen med til at give yderligere kompleksitet i denne flot balancerede hvidvin.

Anton Bauer

Anton Bauer er et traditionsrigt og ambitiøst østrigsk vinhus beliggende i Wagram, der har specialiseret sig i egnstypiske og klassiske Grüner Veltliner-hvidvine, men også producerer indbydende røde, rosé og mousserende vine på andre druer.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.