2022 Chardonnay Reserva

Casablanca Valley Casablanca Valley
Hvidvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 190122
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 99,00

Den bedste dal i Chile er Casablanca Valley, herfra kommer druerne til denne Chardonnay hvidvin. En stor og åben duft med noter af fersken og ananas. Smagen er intens med medium mundfylde og herlig balance mellem den modne tropiske frugt og de fine noter fra fadlagringen. En fremragende ledsager til delikate fiskeretter.

Fremstillet 100 % på Chardonnay, der høstes i den kølige dal Casablanca. Denne dal er øst-vendt, hvilket er med til at sende kølige luftstrømninger fra havet og bjergene igennem. Det køler druerne ned og giver en længere vækstsæson, hvilket igen giver større intensitet i vinen. Ca. 30 % af vinen lagres i 12 måneder på egetræsfade, for at øge kompleksiteten i vinen.

Veramonte

Karakter, naturlighed og autenticitet. Veramonte er en af Chiles vinøse pionerer. En producent drevet af ét overordnet mantra; at skabe rene og ekspressive vine, som netop reflekterer dalen hvorfra de stammer. Af denne årsag dyrkes alle vinmarker økologisk og efter bæredygtige principper med stor respekt for det lokale terroir.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.