2020 Parrina Vialetto

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 129,00

Unik hvidvin fra et lille område i Toscana.

Tenuta la Parrina har nærmest den lille DOC Parrina for sig selv. Her laver de unikke og lokalt forankrede vine, hvor områdets egne druesorter og terroir virkelig stråler igennem.

I denne vin er det særligt den lokale druesort Ansonica, som fører an. Den er bedst kendt fra Sicilien, hvor den kaldes Inzolia, men har også fundet et hjem i Toscana under eget navn. Druesorten er kendt for at have et særligt nøddeagtigt udtryk. Det flankeres af både Trebbiano, Vermentino og så de internationale darlings Sauvignon Blanc og Chardonnay.

Det giver en strågul og blød hvidvin, som både har både besidder en aromatisk og livlig frugt, men også en fløjlsblød og rund tekstur. Man fornemmer at DOC Parrina ligger tæt ved vandet, for en hvidvin som denne er som skabt til alt der er fanget med net og line.

Tenuta La Parrina

Parrina er en producent, som vi hos Otto Suenson har et meget nært forhold til. Marcesa Franca Spinola som ejer vingården i dag, tager altid godt imod os. Vi har handlet med deres produkter gennem mere end 20 år og nyder den kærlighed, der kommes i alle produkter fra gården.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.