2020 Parrina Vermentino

Toscana
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 164220
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 149,00

Tenuta La Parrina er vingården, som ingen troede på, fordi de ville producere kvalitetsvin på skråninger, som ingen andre troede på. Men Dr. Spinola vidste, at her var potentiale, og han lod sig ikke kue af kritikernes mange indsigelser. Igennem 20 år opbyggede han en vingård, der revolutionerede måden, man lavede vin på i området. Og på baggrund af en uhyre grundig tilgang til sin vinproduktion, fremtryller La Parrina i dag enestående vine. Og én af dem er deres DOC Parrina Vermentino.

Druerne til denne cuvée høstes på hele tre forskellige stadier, som vinificeres hver for sig. Man giver druerne en såkaldt maceration pelliculaire, hvor drueskallerne får lov at være i kontakt med mosten, inden den alkoholiske gæring sætter i gang. Det tillader, at man kan udtrykke smag fra drueskallerne uden at få farve eller tannin. Når gæringen er overstået, blander man de 3 forskellige druesmoste og danner én smuk og harmonisk vin.

At druerne har været plukket i tre stadier, giver vinen en spændende blanding af udtryk, hvor bitre toner af appelsinskal og grape blander sig med syrlige, grønne æbler og pære, som glider forsigtigt over i fersken og nektarin og slutter i en nærmest tropisk fornemmelse. Det er en aromatisk rutchebanetur, som vidner om særdeles godt håndværk fra vinmageren og grundighed i vinmarkerne. Teksturen er blød og fyldig, og uanset om den skal nydes for sig selv eller som ledsager til et godt stykke fisk, venter der en god vinoplevelse.

Tenuta La Parrina

Parrina er en producent, som vi hos Otto Suenson har et meget nært forhold til. Marcesa Franca Spinola som ejer vingården i dag, tager altid godt imod os. Vi har handlet med deres produkter gennem mere end 20 år og nyder den kærlighed, der kommes i alle produkter fra gården.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.