20 Års Tawny

Douro
Hedvin - 75,00 cl. - 19,50% vol. - Varenummer: 7117
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 379,00


En helt unik oplevelse op ad glasset. En stor og åben bouquet af ristede mandler, nødder og bagerst i billedet herlig mørk og moden frugt. Brombær, blommer og lidt figen. Smagen er så fin og balanceret i strukturen. Frugten smyger sig rundt i munden med stor dybde og kompleksitet. Under frugten kommer noterne fra lagringen på fadet med nødder, mandler og tobak.

20 år gammel Tawny er resultatet af virkelig mesterligt arbejde i kælderen. Hos Quinta Santa Eufemia lagrer Portvinen i de dybe kældre langt oppe i Dourodalen. Her gennemgår vinen den fantastiske proces, hvor mange års nænsom iltning på fadet afrunder farven og giver den dybe smag af ristede nødder. Vinen er i den sidste ende sammensat af flere forskellige årgange, som i gennemsnit er 20 år gamle. 


Vinen er fremstillet på de traditionelle druer i Dourodalen, mest Touriga Nacional, tilsat op til 20 forskellige andre lokale druer. Alle druer er høstet i hånden fra Quinta Santa Eufemias egne marker, som dyrkes efter bæredygtige principper. Druerne kommer op i de gamle lagares, cement-gæringskar, hvor gæringen startes og druerne trædes med fødderne. Halvvejs gennem processen standses gæringen ved tilsætning af druespiritus. Så har man grund-Portvinen på 20 % alkohol, som lagres på de klassiske egetræsfade herefter.

Quinta Santa Eufemia

Quinta Santa Eufemia er en unik vingård beliggende i verdens ældste certificerede vinregion Douro, nærmere bestemt byen Parado do Bispo hvor man gennem generationer har specialiseret sig i klassiske portvine samt egnstypiske vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.