2022 Cotes du Rhone

Rhône Cotes du Rhone
Rødvin - Varenummer: 290122
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 119,00

Michel Chapoutiers familie har lavet vin i Rhônedalen siden 1808, og familienavnet er blevet synonymt med kvalitet og eksklusivitet på vinkort verden over. Med Pic & Chapoutier projektet, har han allieret sig med den banebrydende Michelin-kok, Anne-Sophie Pic. Hun har udmærket sig ved at være den 4. kvinde, der modtog tre Michelin stjerner.

Sammen har de skabt et vinprojekt, hvis mål var at forene kokkens syn på vinens potentiale ved spisebordet med vinbondens. Og resultatet er en serie af vine, der er som skræddersyet til at blive nydt til mad.

Deres Côtes du Rhône cuvée udmærker sig ved at have en standhaftig struktur, der giver vinen rygrad, og den nødvendige modstand til at håndtere både saucer og stegeskorper. Men vigtigst af alt, så gemmer der sig også en saftig og moden frugtprofil, der har toner af friske krydderurter og peber vævet ind i smagsbilledet. Vekselvirkningen imellem den sødlige frugt og de urtede og krydrede toner, giver en skøn balance til vinen, og åbner op for at man som drikker både har lyst til at nyde den før, under og efter måltidet.

Et træfsikkert glas vin, som bare venter på at skulle få lov at vise sit potentiale ved dit næste, gode måltid.

Pic & Chapoutier

Bag navnet Pic & Chapoutier gemmer der sig et fascinerende samarbejde mellem stjernekokken Anne-Sophie Pic og vinlegenden Michel Chapoutier om at skabe fremragende vine, som både kan nydes selvstændigt og – selvfølgelig især – i samspil med et rigtig godt måltid.