Vermouth Branco

Spanien
Hvidvin - 100,00 cl. - 15,00% vol. - Varenummer: 610600
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 165,00

De tre venner fra Petroni elsker at bryde med normerne, når de skal producere deres Vermouth. Men samtidig er de bare så afsindigt dygtige til at producere det, at deres Vermouths fremstår som små genistreger, når man får dem at smage.

I deres Vermouth Branco består basen af vin lavet på den lokale, galiciske druesort Albariño, som får afbrudt gæringen ved at tilsætte absint, som forstærker vinen op til 15% og efterlader en smule restsukker til at give sødme. Herefter får den lov at lagre 6 måneder med knap 25 forskellige urter, der bl.a. tæller laurbær, mynte, rosmarin, timian, salvie og citronmelisse, hvorefter den flaskes.

I duften fornemmer man hurtigt de mange krydderurter, vinen har trukket med, og fra en nærmest herbes de Provence-agtig urtefornemmelse, leder den over i et citronstyret og cremet udtryk, der får en til at tænke på lemoncurd. Sødme, syre og bitterhed danser rundt imellem hinanden og balancerer sig mesterligt, og eftersmagen bliver bare ved og ved.

Vermouth Branco fra Petroni kan bruges til et væld af cocktails, men vi anbefaler at nyde den som aperitif i en Vermouth & Tonic drink (blandes half'n'half) – hvor du evt. kan spæde til med et skvæt gin. Pynt med en citron, og så har du en helt vidunderlig drink, der smager bekymrende godt.

Petroni

”No rules. No limits. No copies”.

Sådan lyder sloganet, når de tre venner bag dette spændende og anderledes Vermouth-mærke selv skal beskrive, hvad der driver dem og deres store passion.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.