2015 Pago de Tharsys Dulce

Spanien Penedes
Dessertvin - 50,00 cl. - 15,00% vol. - Varenummer: 597710
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 175,00

Fremstillet på den unikke Bronx drue er her en dessertvin med unik duftprofil. En kombination af friske blomster, kandiseret citronskal og et helt frisk citrustouch. Smagen er frisk med en god frugtsyre der holder sødmen på plads. God moden tropisk frugt og en lille bitterhed i eftersmagen.

En absolut unik dessertvin fra Spanien. Bronx druen dyrkes kun af 3 producenter i hele verden. 2 i Californien og så Pago de Tharsys i Spanien. Bronx druen er udviklet i New York state i 1925 oprindeligt til at dyrke vindruer til rosiner, men som vin-vindrue har den nogle unikke kvaliteter. Stilen kan minde lidt om Muscat med sin aromatiske stil. Her høstes druerne ved fuld modenhed i slutningen af september og tørres i 10 dage inden de presses nænsomt. Vinen gæres naturligt op til 15 % alkohol. 

Pago de Tharsys S.L.

Pago de Tharsys ligger i Utiel Requena regionen i det sydlige Spanien. På det høje Requena plateau, som ligger 650 meter over havet ejer firmaet 12 hektar med vinmarker, som levere deres gode druer. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.