2018 Saint Aubin 1er Cru Champlots

Bourgogne Saint-Aubin
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 383518
Udsolgt
kr. 569,00

En intens vin, der har meget at byde på. Her er noter af fersken, modne æbler og et strejf af vanilje fra fadlagringen. Smagen er fyldig ned samme modne frugtprofil. I afslutningen samles vinen flot og bliver helt ren i sit udtryk. Nyd denne til en ovnbagt fisk eller lyst kød.

Charmois marken ligger i den den af Saint-Aubin der grænser op til Chassagne-Montrachet, og det kan fornemmes i vinen. Vinmarken ligger med god hældning mod solen, der er med til at skabe fuld modenhed i druerne. Vinstokkene er godt 35 år gamle og dyrkes efter bæredygtige principper. Når druerne er høstet i hånden bliver de straks bragt til vineriet hvor de presses. Efter endt gæring lagres vinen 8 måneder på egetræsfade, hvoraf 20 % er nye.

Olivier Leflaive

Olivier Leflaive har med sans for forretning, innovation og vin skabt en af Bourgognes mest succesfulde vingårde.

Fra sit netværk af nøje udvalgte bønder opkøber han vindruer og most, som han i sine egne kældre forvandler til vidunderlige vine.

Hans genistreg består i hans hold af talentfulde vineksperter, som løbende overser kvaliteten og hjælper til med rådgivning, hos de bønder som der samarbejdes. Det sikrer, at høsten altid står mål med Olivier Leflaives strenge kvalitetskrav.

Vinene fra Olivier Leflaive er både yndefulde, elegante og ekspressive på én og samme tid. De er så transparente og rene, at Bourgognes unikke terroir tydeligt indtager en velfortjent plads i vinens smagsunivers.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.