2020 Meursault Narvaux

Frankrig Bourgogne Meursault
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 393520
Tilføj til ønske liste
Der er kun 2 tilbage på lager!
kr. 1.049,00

Her er saft, kraft og intensitet, der forenes med en fin elegance og mildt bid fra frugtsyren. En vin, der byder på flotte modne noter af ananas, moden melon og lidt vanilje fra fadlagringen. En typisk Meursault med både fedme og finesse. Nyd denne til en fed fisk med smørsauce.

Druerne til denne vin kommer fra Narvaux marken i den øvre del af Meursault kommunen, både fra Dessous og Georges parcellerne. Her er vi øverst på skråningen med hældning mod øst som giver optimalt modne druer på den hårde granitholdige jord. Vinmarken dyrkes efter bæredygtige forskrifter og druerne høstes i hånden. Efter presning og gæring lagres vinen i 12 måneder, heraf 8 måneder på egetræsfade. Der bruges 25% nye fade, for at skabe den rette balance mellem frugtintensitet og friskhed.

Olivier Leflaive

Olivier Leflaive har med sans for forretning, innovation og vin skabt en af Bourgognes mest succesfulde vingårde.

Fra sit netværk af nøje udvalgte bønder opkøber han vindruer og most, som han i sine egne kældre forvandler til vidunderlige vine.

Hans genistreg består i hans hold af talentfulde vineksperter, som løbende overser kvaliteten og hjælper til med rådgivning, hos de bønder som der samarbejdes. Det sikrer, at høsten altid står mål med Olivier Leflaives strenge kvalitetskrav.

Vinene fra Olivier Leflaive er både yndefulde, elegante og ekspressive på én og samme tid. De er så transparente og rene, at Bourgognes unikke terroir tydeligt indtager en velfortjent plads i vinens smagsunivers.