2020 Bourgogne Blanc Les Sétilles

Bourgogne Bourgogne
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 381420
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 325,00

Klassisk hvid Bourgogne med noter af blomster, citrus og moden melon. Smagen har god fylde med fokus på den modne frugt, samt en herlig underliggende mineralitet, der giver friskhed i vinen. En hvidvin, der passer flot sammen med milde fiskeretter og tørre oste.

Chardonnay druerne til denne vin kommer fra flere forskellige steder i Bourgogne, både i Cote de Beaune og lidt sydligere. Alle parceller høstes og vinificeres separat og blandes først til sidst i forløbet. Ved høsten til denne vin foregår halvdelen i hånden og den anden halvdel med maskine. Vinen lagres primært på ståltanke, med en mindre andel på egtræsfade, for at tildele vinen mere kompleksitet.

Olivier Leflaive

Olivier Leflaive har med sans for forretning, innovation og vin skabt en af Bourgognes mest succesfulde vingårde.

Fra sit netværk af nøje udvalgte bønder opkøber han vindruer og most, som han i sine egne kældre forvandler til vidunderlige vine.

Hans genistreg består i hans hold af talentfulde vineksperter, som løbende overser kvaliteten og hjælper til med rådgivning, hos de bønder som der samarbejdes. Det sikrer, at høsten altid står mål med Olivier Leflaives strenge kvalitetskrav.

Vinene fra Olivier Leflaive er både yndefulde, elegante og ekspressive på én og samme tid. De er så transparente og rene, at Bourgognes unikke terroir tydeligt indtager en velfortjent plads i vinens smagsunivers.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.