2020 Les Grands Quarterons

Loire Loire
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 498620
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 135,00

Muscadet Sevre Et Maine er en af Frankrigs mest oversete vine!

Vi befinder os i det man kalder 'det øvre Loire', i et vindistrikt kaldet Pays Nantais. Her anvender man druesorten Melon de Bourgogne til at lave mineralske, friske og teksturfyldte hvidvine, og den bedste appellation hedder 'Muscadet Sevre et Maine'. Og det netop herfra, at denne cuvée 'Les Grand Quaterons' kommer fra.

Puha, det var en masse informationer, men det korte af det lange er, at det er mesterlig hvidvin, som desværre slet ikke er på nok vinelskeres radar. Det skyldes måske at Loiredalens andre berømte vinområder, trækker al opmærksomheden. Men tillad os at indstille kompasset, så det peger direkte på dette skatkammer af kvalitet.

Her får du en frisk og blomstret hvidvin, hvor markblomster, citrus, syrlige æbler og en blød og charmerende tekstur er blot nogle af de ting du kan glæde dig til. Det klæder alt godt for havet umanerligt godt, og er du en type som kan sætte hak ved at du foretrækker: Mineralsk, syrlig og frisk vin, så er det her med garanti noget for dig.

92 point | Jyllands-Posten 

"Glasklar økovin, nærmest slående frisk som den salte brise fra Vesterhavet. TIlmed fra den fremragende 2020-årgang."
"Frugten er cool og æblet med en let urtet kant, gærnoter og et let røget strejf. Fem store stjerner."

Apolline et Julien Braud - Vigne

Julien begyndte sin vinkarriere på familiens ejendom, hvor han arbejdede frem til 2011 årgangen. I 2012 overtog han 3 hektar fra sine forældre og ejer i dag lidt over 7 hektar.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.