2018 Joaquin dall'Isola Campania IGT

Campania Capri
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 50001069
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 429,00

Det vinøse geni Raffaele Pagano har sat sig for at producere de bedst mulige vine i Campania, Italien. Han har en indædt tro på, at man her kan producere verdens bedste vine og har brugt lang tid på at studere gamle vinmarkers terroir samt druesorter, der skiller sig ud fra det kedelige og ordinære, der oversvømmer markedet. Han vil lave vine med personlighed!

I Raffaele Paganos Dall’Isola cuvée kommer druerne fra den lille ø, Capri, som ligger lige i udkanten af Napolibugten. Missionen har været at finde frem til lokale druesorter og plante dem i gamle og glemte vinmarker, som først skulle restaureres og revitaliseres. Denne vins overordnede mission er i virkeligheden at genoplive og bevare Capris kulturelle arv inden for vinproduktion.

Raffaele arbejder med spændende Campania-druesorter som Greco, Falanghina, Biancolella og den helt lokale Ciunchesa – og hvis du ikke har hørt om dem, så fortvivl ej, det er netop pointen. Men efter du har smagt denne vidunderlige vin, håber Raffaele Pagano, at du vil opsøge dem fremover.

Vinen har en smuk, gylden farve og oser af solmodne frugter fra plantagen, såsom æbler, ferskner og nektariner, ledsaget af en skøn, urtet fornemmelse, hvor noter af både rosmarin, timian og salvie byder sig til. Den slutter med en frisk finish med et forsigtigt mineralsk bid. En gennemført spændende vin, som bare i sig selv vil være en fantastisk oplevelse, men hvis du vil have mad til den, så kig efter noget skaldyr, gerne i en form for cremet pastaret, så er der ikke et øje tørt.

Vinen er gæret på rustfri ståltanke og har fået lov at lagre kortvarigt derpå, inden vinen flaskes.

Joaquin

Joaquin's helt særegne metoder bliver brugt på alle hans vine, hvilket skaber en unik filosofi der kendetegner Joaquin. Mottoet er: 'En ny årgang, et nyt projekt'. Slipper druerne ikke igennem Raffaele's egen kvalitetstjek, bliver de solgt og vinen udgår den årgang. Kun de vine der udmærker sig til den høje standard, produceres og frigives.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.