Joaquin

Joaquin's helt særegne metoder bliver brugt på alle hans vine, hvilket skaber en unik filosofi der kendetegner Joaquin. Mottoet er: 'En ny årgang, et nyt projekt'. Slipper druerne ikke igennem Raffaele's egen kvalitetstjek, bliver de solgt og vinen udgår den årgang. Kun de vine der udmærker sig til den høje standard, produceres og frigives.

pr. side
Vis som Grid Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

4 varer

Faldende orden

Raffaele Pagano grundlagde sin vingård med en overordnet mission: at blive reference-producent for Campania's vigtigste druer - Fiano & Aglianico, druer til DOCG-vinene Fiano di Avellino og Aglianico Taurasi.

Omhyggelig udvælgelse af antikke, pre-phylæloxera marker i områderne Lapio og Montefalcione - kendt som det historiske oprindelseshabitat for druerne, samt utrætteligt arbejde med at nå lokale, historiske vinøse udtryk, har placeret ham som én af områdets vigtigste kvalitets producenter ... og i kult klassen! Der arbejdes økologisk, og med minimal intervention i kælderen.

Joaquin laver også vine på den smukke ø Capri. Her går Raffaele efter at genoprette fokus på- og beskytte øens oprindelige druesorter som Greco, Falanghina, Biancolella og en lokale Ciunchesa - en antik klon af Greco.