2020 Riesling Höhenflug Spielberg

Pfalz Pfalz
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 603920
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

En kraftfuld og fyldig Riesling med komplekse nuancer. Duften byder på moden fersken, saftig melon og hvid peber. Smagen er kraftfuld, og har mange elementer. Her er nuancer af hvid peber, som understøttes af stor moden frugt. Saftig og læskende Riesling, der med sin store kompleksitet passer godt til kraftige retter.

Riesling druer kendetegner topserien Höhenflug fra Hensel. Druerne høstes fra Speilberg marken i Dürkheim. En enkeltmark hvor terroiret giver en vin med stor kompleksitet og fylde. En vin, der som navnet antyder, 'flyver højt'. Inspirationen er hentet fra den nærliggende lufthavn.

Hensel Weingut

Thomas Hensel er et vinøst naturtalent, der som et ubeskrevet blad overtog vingården fra sin far og indledte en helt ny æra af kvalitet. Med inspiration fra sin kærlighed til svæveflyvning skaber han svævende elegante vine, der besidder en saftighed, hvilket gør dem uhyggeligt drikkevenlige.

Huset er på ingen tid blevet en kæmpe favorit både blandt vores personale og vores stamkunder, da kvaliteten er imponerende høj, og prisen besynderligt lav. Så lad os hermed give vores varmeste anbefalinger til at prøve de højtflyvende vine fra Thomas Hensel i Pfalz.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.