2021 Gustavshof Zero S Rotwein

Rødvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 50001499
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 125,00

Zero S står for "Zero Sulfites" (nul sulfitter, red.). Sulfitter er et konserveringsmiddel, som de fleste vinproducenter bruger for at sikre, at der ikke opstår uønsket og negativ udvikling i vinen. Nogle producenter, som Gustavhof, mener dog, at sulfitter kan virke dræbende for vinen, og for at den kan være rigtigt levende og naturlig, må man undlade at tilsætte dem. Det stiller store krav til omhyggelighed i fremstillingen af vinen, da det mindste fejltrin kan føre til en vin, som udvikler sig helt forkert i flasken. Men hos Gustavhof er der ingen slinger i valsen.

Tanninerne er helt blide, nærmest venlige. Smagen synger af skovjordbær, hindbær og sure kirsebær, og teksturen føles generelt let og svævende. En ungdommelig, levende og energisk vin, som bør serveres ordentligt afkølet. Så får du virkelig følelsen af, hvordan vinens letlevende væsen udfolder sig.

Gustavshof

I hjertet af den berømte vinregion Rheinhessen, 30 kilometer syd for Mainz, i delstaten Rheinland-Pfalz ligger denne traditionsrige og familiedrevne vingård, hvor man gennem fire generationer har produceret en imponerende række kvalitetsvine på de i alt 18 hektar omgivende, kalkholdige vinmarker.