2018 Armenn Collioure Blanc

Languedoc
Hvidvin - 75,00 cl. - Varenummer: 495818
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 219,00

Oplev, hvor enestående Grenache kan udtrykke sig, når ens stokke har udsigt over Middelhavet.

Til denne cuvée bruger Domaine Vial-Magneres 60% Grenache Gris, 35% Grenache blanc, og med en Michelin-kok's millimeterpræcision tilføres der minimale mængder af Vermentino, Petit Manseng og Muscat d’Alexandrie, til at udgøre de sidste 5%.

Det giver en vin, som er imponerende livlig, hvor smagsnuancer af markblomster, stenfrugter og tørret frugt danser rundt imellem hinanden og får modspil af en saltet og mineralsk fornemmelse. Det er virkelig et glas med personlighed, som på alle led og kanter smager af Middelhavets enestående terroir.

For her i Armenn, mellem Banyuls og Port-Vendres, giver Middelhavets kølige indflydelse muligheden for at dyrke vindruer, som får en god, lang modningstid. Det betyder, at druemosten bliver mere frisk, elegant og saftig, og det gør det muligt at lave vine med en fantastisk balance. Og det formår Domaine Vial-Magneres virkelig at udnytte til UG.

Prøv den til grillet fisk, til skaldyr eller bare for sig selv og få Sydfrankrigs livsglade charme direkte hjem i stuen.

Druerne kommer fra stokke med en gennemsnitsalder på 70, og der høstes udelukkende ved håndkraft. Gæringen foregår spontant i cementtanke og brugte egetræsfade, og de lagres derfor sur lie på store, brugte egetræsfade.

Domaine Vial Magneres

Domaine Vial Magnères er et lille familieejet vinhus beliggende i den franske by Banyuls-sur-Mer tæt på den spanske grænse, hvor man i fire generationer har produceret klassiske vine af høj kvalitet, herunder de traditionsrige Banyuls-hedvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.