Domaine Vial Magneres

Domaine Vial Magnères er et lille familieejet vinhus beliggende i den franske by Banyuls-sur-Mer tæt på den spanske grænse, hvor man i fire generationer har produceret klassiske vine af høj kvalitet, herunder de traditionsrige Banyuls-hedvine.


pr. side
Vis som Grid Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

5 varer

Faldende orden
Domaine Vial Magneres

Den lille by Banyuls-sur-Mer ligger smukt og idyllisk ud til Middelhavet omgivet af bjergkæden Pyrenæerne.

Her finder vi det lille vinhus Domaine Vial Magnères, som gennem fire generationer har specialiseret sig i rød, hvid og rosé-vine – samt den lokale specialitet, hedvinen Banyul.

Druerne – en blanding af Grenache, Syrah og Carignan – kommer fra mellem 40 og 50 år gamle vinstokke på 10 hektar vinmarker i et bakket landskab, hvor alt arbejde foregår ved håndkraft.

Den traditionelle tilgang kommer også til udtryk i kælderen, hvilket resulterer i en række spændende og karakterfulde vine, som på smukkeste vis indskriver sig i områdets særlige tradition.

Derudover er der særlig grund til at anbefale deres version af den lokale stolthed Banyul, en portvins-agtig hedvin lavet med Grenache som hoveddrue, som selvfølgelig findes i flere spændende varianter i vores sortiment.