2022 Provence Rosé MG

Provence Provence
Rosévin - 150,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 638922
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 439,00

Helt lys i glasset med friske noter af små røde bær, typisk jordbær fra den dominerende grenache drue. En anelse rosenblade anes i duften og går fint igen i smagen. I munden er vinen frisk med god frugtsyre og herlig moden frugt til at give kompleksitet og dybde til vinen. En velbalanceret rosévin med flot længde, der vil passe glimrende til laks eller salater med lyst kød.

Terres Blanches Rosé fremstilles af ca. 40 % grenache, 20 % cinsault, 20 % Counoise, 10 % syrah og 10 % Mourvedre. I vinmarkerne arbejdes der økologisk, grænsende imod det biodynamiske, for at skabe det mest rene udtryk af druerne. I kælderen kigger der også dybt i månekalenderen og der sorteres kraftigt for kun at have sund frugt i gæringskarene. Den rene frugt gør at man kan svovle helt minimalt i hele processen og dermed forstyrre vinen karakter mindst muligt. Naturligvis arbejdes der kun med den naturlige gær til gæringen, intet tilsat. Denne smukke lyse rosévin er holdt på neutrale tanke gennem hele vinificeringen, for at bevare mest mulig frugt i den endelige vin.

Domaine Terres Blanches

Ejendommen er i dag én af de f¢rende i Provence området, og viser hvad lang tids sund behandling af jorden f¢rer med sig.