2022 Les Cotilles Chardonnay

Hvidvin - Varenummer: 646522
Udsolgt
kr. 125,00

Fra Domaine Roux får du denne underskØnne Chardonnay. I Bourgogne har de lært hvad der kendetegner gode Chardonnay druer, og hvilket terroir de vokser bedst i. Det har gjort dem selvsikre nok til at hente Chardonnay fra andre steder i Frankrig, som kan leve op til familien Roux høje standarder.

Druesorten kan nemlig være svær at gøre spændende og interessant, uden at det også sender prisen helt i vejret. Men, Domaine Roux navigerer denne Chardonnay cuvée sikkert i mål, til en pris, som i Bourgogne-standarder synes helt uvirkeligt lav.

I glasset får du en blød og charmerende hvidvin, som dufter og smager af hvide blomster, kamfer, citronverbena, pomelo, citroner og gule æbler. Stilen hører til i den friske ende af skalaen for druesorten, og vil tale til en bred pallet af dem som elsker Chardonnaydruens frankofile udtryk.

Domaine Roux

Domaine Roux er en af Bourgognes store og traditionsrige jordbesiddere, som gennem årene har etableret sig som et af den prestigefyldte regions absolutte top-vinhuse takket være deres fantastiske og meget klassiske terroir-drevne rød- og hvidvine.