Sancerre

Loire Sancerre
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 621022
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 219,00

Sancerre er én af frankrigs mest ikoniske hvidvine, og denne cuvée fra Domaine Raffaitin Plachon, lever i den grad op til områdets omdømme.

Vinen er frisk og frugtig, og nærmest danser op af glasset med noter af hyldeblomst, stikkelsbær, lime, grøn peber og en mineralsk tone af flintesten. Serveret afkølet, findes der ikke mange vine, som vil være en bedre tørstslukker. Det er både læskende og velsmagende, og glas nr. 2 skænker nærmest sig selv.

I Sancerre er det Sauvignon Blanc-druen som er omdrejningspunktet. Her i den kalkholdige og stenede jord, udvikler druesorten en helt særegen og elegant smagsprofil. Og netop dette unikke sammenspil imellem druesort og terroir er årsagen til, at Sancerre har opnået en særlig status blandt sine tilhængere. For mange vil vide, at med et glas Sancerre, der går man sjældent galt i byen.

Så er du allerede fan af Sancerre-vin, eller overvejer du om du skal smage det for første gang? - Ja, så er du ikke trykke hænder med dette pragteksempel fra Domaine Raffaitin-Planchon.