2021 Lirac Blanc Reine des Bois

Frankrig Rhône Lirac
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 3101321
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 269,00

En hvidvin med stor personlighed fra det sydlige Rhône. Gylden i glasset med en imponerende duft af hvid stenfrugt og modne tropiske frugter som abrikos og fersken. Smagen er fyldig og afrundet med god friskhed. Smagen byder på en bred frugtpalet og en friskhed, der hænger ved i afslutningen. En god vin til skaldyr og tørre oste.

Noget så unikt som en hvid Lirac, fra en af de fornemste producenter i Lirac kommunen. En klassisk kombination af flere lokale druesorter. 30% Grenache, 20% Clairette, 10% Viognier, 10% Roussanne, 10% Marsanne, 10% Picpoul, 10% sundry. Vinstokkene står i en sandholdig jord med store sten på toppen, som afgiver varme og natten og sikrer stor modenhed i druerne. Druerne høstes i hånden fra de mere end 40 år gamle vinstokke. En del af mosten gæres i træfade, for at tilføre endnu en dimension til vinen.

Domaine de la Mordorée

Domaine de la Mordorée er et familiejet vinhus beliggende i Tavel i den sydlige del af Rhônedalen ikke langt fra Avignon, der har specialiseret sig i klassiske, egnstypiske og terroir-drevne r¢de, hvide og rosévine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.