2007 Alsace Pinot Gris Barrique

Frankrig Alsace
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 638507
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 215,00

Fyldig, cremet og krydret Pinot Gris fra Alsace. Med over 10 år på bagen står vinen flot, gylden i glasset med en helt åben duft af pocherede pærer, abrikos, hø og honning, suppleret af krydrede og røgede undertoner. I munden opleves vinen generøs og rig med stor krop og fuldmoden frugt. Honningmelon, abrikos og gule æbler imødekommes af hvid peber, kardemomme og tørret ingefær. En vin, der med sin kraftfulde karakter kan omfavne nogle af de mest krævende retter. En smagsintens løgsuppe, æbleflæsk, eller lyst fjerkræ i flødesauce med friskrevet trøffel, er helt oplagte ledsagere.

Domaine Bliemerose

Vingårdens 17,5 hektar er beliggende på gode skråninger omkring Rosheim med ler og kalkholdig jordbund. Der arbejdes med de 7 typiske druer; Riesling, Pinot Gris, Pinot Auxerrois, Sylvaner, Gewurztraminer, Muscat og Pinot Noir.

Derudover produceres der en Cremant af meget høj kvalitet. En del af vinstokkene er helt op til 80 år gamle og plantet af Carmelles bedstefar. En del af hemmeligheden bagved koncentrationen i disse vine er det meget lave udbytte på mellem 30 og 45 hl/ha. Hvilket er omkring det halve af det tilladte udbytte for Grand Cru Alsace. Der bruges store gamle egetræsfade og andre neutrale gærings- og lagringskar.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.