Premium Exception 10 år

Cognac
Cognac - 70,00 cl. - 40,00% vol. - Varenummer: 50331
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 389,00

En flot afrundet og mild Cognac. Familien Vallet viser med denne L 10 deres store ekspertise. Blød og charmerende frugt, hvor den kandiserede appelsinskal giver friskheden. Her er noter af æbler, gule blomster og en anelse fad. Smagen har fylde med store floral stil, der udvikler sig til mere tørret frugt og næsten noter af chokolade. Utrolig balance hvor den lange fadlagring giver en afrundet Cognac i glasset.

Denne Cognac er fra Vallet familiens ?L? serie, her i nummer 10. En stil der antyder en fadlagring i nærheden af 10 år. Den endelige Cognac er sammensat af destillater fra både det inderste område i Cognac; Grande Champagne og områderne rundt om. Der bruges hovedsageligt druen Ugni Blanc der har en god frisk syre. Først fremstilles en stille hvidvin, der så i januar måned destilleres på familiens gamle kobber potstills. Efter destillering lagres denne Cognac først et par år på nye fade, inden den overføres til ældre fade.

Chateau Montifaud

Chateau Montifaud er et traditionsrigt og familieejet destilleri beliggende i kommunen Jarnac-Champagne i hjertet af Cognac-distriktet, der har specialiseret sig i produktionen af klassiske og elegante Cognac’er.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.