Bourgogne allokationsudsalg

Det er igen blevet tid til at løbe vores restaurantkunders Bourgogne-reservationer igennem for at tjekke, om der er nogle, der ikke har fået taget deres allokeringer. Hvis der er nogle rester til overs, ringer vi så til andre restauranter for at høre, om de vil have vinene. Det gør vi onsdag morgen, og så er vinene nok væk.

Men… indtil tirsdag klokken 23:59, og kun indtil da, kan du købe vinene online, endda til en skarp pris. Mængderne er naturligvis begrænsede, kun få kasser eller enkelte flasker af hver vin, men det er rare sager. 

Vinene tæller blandt andet Meursault, Chambolle-Musigny, Gevrey-Chambertin og Corton Bressandes fra sagnomspundne producenter som Ponsot, Dugat-Py, Benjamin Leroux og Jean-Philippe Fichet.

pr. side
Vis som Grid Liste

5 varer

Stigende orden
 1. Meursault Villages
  Kraftfuld hvidvin med stor personlighed. Som i mange af Benjamins vine, er duften fuldstændig fokuseret med helt ren frugt, og en kontrolleret brug af fadet. Der er stor frugtintensitet i smagen, der understreges af en hvid kalket mineralitet. Kombinationen her er fed frugt, cremet struktur og en lang ren eftersmag understreget, hvor stor en vin, der er i glasset her. Denne Meursault er fremstillet 100 % af Chardonnay, som Benjamin Leroux høster på Crotots parcellen. Denne lille parcel ligger lige nedenfor Poruzot 1er Cru marken og giver en stor del af samme kompleksitet til vinen.
  kr. 759,00
  Tilføj til ønske liste
 2. Auxey Duresses Blanc

  Elegant, mineralsk og tyngdefuld Auxey Duresses. Klassisk burgundisk duft med noter af hvid fersken, citrusskal og gule blomster, suppleret af smør, nødder og toast. I munden opleves vinen frisk og levende - men samtidig lettere fedmefuld, hvilket giver klokkeklare associationer til nabokommunen Meursault. Masser af gul stenfrugt, citrus, våde sten og blomsterhave, komplementeres smukt af røg, valle og vanilje. En vibrerende mineralitet og en mundvandsdrivende syre. Den oplagte ledsager til smagsintense fiskeretter eller sødmefulde skaldyr, gerne ledsaget af en klassisk Sauce beurre blanc.

  Druerne til Benjamin Leroux™s Auxey Duresses kommer fra de tre vinmarker Les Hautés, La Macabrée og Les Boutonniers. Marker beliggende i den østlige del af appellationen, der hermed grænser helt op til nabokommunen Meursault. De ældste vinstokke er mere end 70 år gamle og jordbunden er domineret af hvid kalksten. Vinen lagrer hovedsageligt på store egetræsfade, for ikke at overskygge vinens frugt og det unikke terroir.

  kr. 375,00
  Tilføj til ønske liste
 3. Pouilly Fuisse Vieilles Vignes
  En flot balanceret hvidvin med stor smagsintensitet. Allerede i næsen er der stor kompleksitet med noter af ananas, honningmelon og modne citroner. Fadet fornemmes svagt bagved den flotte modne frugt. Smagen er fyldig med cremet struktur, der åbner op for en bred palet af moden tropisk frugt. Der er en god frisk syre til at give balancei den lange eftersmag., , -----, , Vieilles vignes betyder gamle vinstokke, hvilket er med til at give vinen bedre balance og smagsintensitet. Denne vin er fremstillet på Chardonnay druer høstet i Pouilly-Fuissé. Alle druer er høstet i hånden og vinen er gæret med sine naturlige gærstammer. En del af vinen er lagret på egetræsfade i op til 12 måneder inden aftapning.
  kr. 279,00
  Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

5 varer

Stigende orden