2018 Vouvray Clos la Lanterne Sec

Loire Vouvray
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 601818
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

Top enkeltmarksvin fra Vouvray i Loire. Stor og kompleks bouquet, hvor ren citruskarakter følges til dør af grønne æbler og stor mineralitet. Smagen er intens med lidt noter af gær, citrus og hvid kalk. Fadet kan ikke smages, men den lange lagring med bundfaldet giver stor kompleksitet og fylde til vinen. En hvidvin med stor intensitet, som vil passe godt til tørre oste, samt intense forretter.

En historisk mark som familien har aftappet separat i en del år.  Vinmarken ligger på en bjergside, med stenmur omkring. Jorden her er limsten og marken er beliggende lige nedenfor ”Rochecorbons Lanterne” med udsigt over Loire floden. Unik beliggenhed og mikroklima giver her druer med ekstra høj koncentration og intensitet.                              Druerne gæres i gamle 500 liters fade og ligger med drueskindet i op til 2 måneder, inden de flyttes til nye fade hvor de ligger med det finere bundfald i 9 måneder inden aftapning.

Benoît Gautier

Benoit Gautier tog over i 1981, og var den første i familien til at aftappe på ejendommen.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.