Tor dell'Elmo 12 flasker Prosecco

Prosecco
Smagekasse - Varenummer: 159457
Tilføj til ønske liste
På lager
Special pris kr. 666,00 Normalpris kr. 1.785,00

Bliv klar til solskinssæsonens livsnyderadfærd, med dette slagtilbud på Prosecco fra Tor dell’Elmo. For Prosecco er noget af det vigtigste at have klar i køleskabet, så snart vejret bliver godt udenfor. Vinen er spækket med noter af grønne æbler, fersken, citron, pære og et snert af stikkelsbær. Serveres det svalt, så er der få glas der kan få stemningen til at blive sommerlig. Nyd det helt for sig selv, eller til frokostsalater med kylling eller laks, eller har du været hos fiskehandleren og handle ind til skaldyr, så vil Prosecco også være en skøn ledsager.

Men lad os lige indskyde, at det ikke bare er både lækkert og tørstslukkende at drikke helt for sig selv, det kan også bruges i et utal af drinks. Hvis du f.eks. bliver Spritz-trængende, så anbefaler vi også at købe nogle af flaskerne fra Negroni Antica Distilleria, at blande op med, så bliver dine sommerdrinks taget til det næste niveau i år.

Så grib chancen og få fyldt festlighedsreserverne ordentligt op. Til denne pris, kan det nærmest ikke betalte sig at lade være.

Rocca Dei Forti

Rocca dei Forti er italienske mestrer i at producerer mousserende vin. Igennem knap 70 års drift, har de skabt relationer til dygtige vinbønder på tværs af Italien. Derfor kan de producere klassiske vine som DOCG Moscato d’Asti og DOC Prosecco – men også mere kreative versioner, hvor mere alternative druesorter kommer i spil, som deres Verdiccio eller Ribolla Gialla.

Men uanset hvilken druesort der er i spil, så viser Rocca dei Fortis geniale håndværk sig altid i flaskens kvalitet. Her kan du altid regne med et højt niveau, velsmagende vin og en god pris, og det er intet under, at Rocca dei Forti har etableret sig som én af Italiens største producenter af mousserende vin.