2011 Bianco Veronese IGT Le Rive MG

Italien Veneto
Hvidvin - 150,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 599111
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 489,00

En senthøstet og meget kompleks Soave. Tydelig parfumeret i duften med noter af moden tropisk frugt, som kommer fra de sent høstede druer. Dejlig fed i munden med fine noter af ananas og grapefrugt. Fin balance mellem den modne frugt og den fine balancerende frugtsyre. En vin der med sin tæthed passer fint til røget kød eller gedeost.

Sent høstet Garganega lægger rygraden til denne unikke Soave. Le Rive er navnet på vinmarken der ligger på skråningerne lige uden for Fittà by. Dette er en vin til eftertanke, til at sidde med i lænestolen og nyde i godt selskab. Garganega druerne høstes ved nærmest overmodne tilstande i slutningen af oktober for derefter at blive presset i hele klaser. 30 % går direkte på egetræsfade for gæring og resten på ståltanke. Efter en helt naturlig lang gæring på 20 dage får vinen lov til at lagre i 15 måneder sammen med bundfaldet. Denne proces giver yderligere dybde og kompleksitet i vinen.

Suavia Azienda Agricola

For at skrive en god historie har du brug den rigtige lokation og de rigtige mennesker. Historien om Suavia har netop dét. Landsbyen Fitta, beliggende højt i markerne i Soave distriktet. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.