Maceration

- Varenummer: 41322
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 175,00

I gamle dage, inden man havde adskilt vin i de to overordnede genrer, rødvin og hvidvin, da gærede man både blå og grønne druer sammen og lavede en form for let og rosé-agtig vin. Det er den fremgangsmåde, der er inspiration til denne saftige, elegante og frugtige vin fra Régis et Sylvain.

Druerne har de hentet fra Cru Beaujolais appellationen ’Chiroubles’, der er den Cru mest de højest beliggende marker, og som er kendetegnet ved sin silkebløde tekstur og florale islæt. Perfekte forudsætninger for at lave en henrivende, let rødvin. Blendet består af 25% Chardonnay, 25% Gamaret (en krydsning af Gamay og Reichensteiner kendt fra Schweiz) og 50% Gamay. Alle druerne macererer sammen i 6 dage og gennemgår en semi-carbonisk fermentering. Carbonisk fermentering er en proces, som virkelig fremelsker frugtige og parfumerede udtryk i vinen og er særligt kendt i Beaujolais som en teknik, man anvender for virkelig at skrue op for saftigheden og drikkevenligheden i en vin.

Vinen har en syngende, frisk frugt, der strutter af røde bær og skyller ind over smagsløgene i en silkeblød indpakning. Det skal serveres koldt, og så er det noget nær det mest perfekte at skylle en solid sandwich ned med, eller din lokale foodtruck favorit. Det er på alle led og kanter en flaske, der vil ramme plet hos mangt en vinelsker med hang til de gode ting her i livet.

Maceration Rosé har lagret 6 måneder i betontanke

Regis et Sylvain

Régis og Sylvain er to fætre på en mission om at erobre vinverdenen med en nytænkende måde at være vinproducent på. De er ikke bundet af et geografisk sted, men af dogmer omkring, hvordan deres vin skal være.

De toi fætre vil producere vine, der smager godt, som smager af det sted, de stammer fra og - vigtigst af alt - som er til at betale. Derfor arbejder de sammen med vinbønder på tværs af Frankrig, som leverer druer til dem, som de sørger for lever op til deres strenge kvalitetskrav. Denne tilgang tillader dem at have en alsidig og spændende portefølje af vine, som er skabt til det brede marked af vinelskere og livsnydere, som tørster efter god vin til priser, der er til at betale.

Væk er al snobberiet, og tilbage står Régis og Sylvains vine, der er sat i verden for at skabe solide vinoplevelser i øjenhøjde med forbrugerne. Så står der Régis et Sylvain på etiketten, så kan du som forbruger altid regne med, at vinen i flasken leverer, uanset om der står Bourgogne, Muscadet eller Sauvignon Blanc på etiketten.