Frederic Maletrez

”Omhyggeligt arbejde i marken, den strengeste udvælgelse af druer samt omhu i kælderen. Ellers nytter det jo ingenting!”.

Sådan har Frédéric Maletrez selv formuleret, hvad der efter hans mening har gjort ham til en af Champagnes meget roste producenter.


pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden

Som så mange andre vinproducenter før ham kan Maletrez føre sin slægts historie med vinproduktion flere generationer tilbage.

Selv startede hans eget vineventyr i 1982, da han overtog familiens vingård, som han siden dengang har udvidet fra 5 til 12,5 hektar.

Her dyrkes de - for Champagne - helt klassiske druer Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier, som efter plukning og omhyggelig udvælgelse ender i kælderen, hvor de lagrer med bundfaldet (gærrester) i 36 måneder.

Den færdige champagne - hvor især hans Premier Cru er på et meget højt niveau - findes i en hvid og rosé-udgave i vores sortiment. 

Begge egner sig fortræffeligt både til festlige lejligheder og de mere almindelige dage, hvor du bare ønsker at forkæle dig selv med et godt og klassisk glas bobler fra den traditionsrige region, som stadig står for indbegrebet af fransk elegance og god smag.