Champagne Reserve Brut 1.Cru

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 315,00

Premier Cru Champagnerne fra Frederic Maletrez besidder enestående kvaliteter, og det skyldes hans nidkære sans for detaljerne. Et enkelt procentpoint til eller fra på de forskellige druesorters mængde i blendet, kan være altafgørende for hvordan Champagnen ender med at smage. Og dosage - det skal doseres med millimeter præcision – men Frederic Maletrez arbejder med rolig hånd, og styrer mesterligt sine Champagner i mål.

I denne Champagne udtrykker Frederic Maletrezs skønne håndværk sig med en duft af saftige gule æbler, pomelo, citroner, hassel- og valnødder og friskbagt briochebrød. Det bliver ledsaget af elegante, fine små bobler som holdes sammen af en stram, frisk syre. 1er Cru statusen er i den grad velfortjent.

Et formidabelt glas til festlige lejligheder, som du også snildt kan servere til diverse skaldyrsretter.

Gold medal | Guide Champagne


Gold medal  | Concours Vignerons Independant

Frederic Maletrez

”Omhyggeligt arbejde i marken, den strengeste udvælgelse af druer samt omhu i kælderen. Ellers nytter det jo ingenting!”.

Sådan har Frédéric Maletrez selv formuleret, hvad der efter hans mening har gjort ham til en af Champagnes meget roste producenter.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.