Bodegas Granbazán

Begunstiget af sine granitholdige jordbundsforhold og kølige, kystnære beliggenhed, producerer Granbazán ultra-mineralske, salte, strukturerede og smertende intense vine, der i sandhed afspejler deres unikke oprindelse.

Producenten er således en ægte ”anmelder-darling” og modtager konsekvent flot omtale i den internationale vinpresse; både Jancis Robinson og The Wine Enthusiast roser husets vine til skyerne, dette for blot at nævne et par stykker.

pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden
Bodegas Granbazán

Spørg en hvilken som helst Spansk Sommelier efter det bedste Albariño indenfor landets grænser…… og vinene fra Bodegas Granbazán vil med stor sandsynlighed blive nævnt. Granbazán er uden tvivl Rias Biaxas absolutte kvalitets-pioner og placerer sig blandt eliten af producenter i distriktet.

Historien starter i 1981 da Otero familien etablerer vineriet i den kystnære subzone Val do Salnés. Et meget ambitiøst projekt, hvis overordnede mål var at vise omverdenen områdets og Albariño-druen’s store potentiale. Det var således én af de første producenter i området, til at investere i moderne udstyr og fremstillingsmetoder, ligesom at de ansatte yderst erfarne ønologer til at hjælpe dem på vej.