2017 Chardonnay Anderson Valley

Hvidvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 50001450
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 369,00

Long Meadow Ranch ejer nogle af de ældste vinstokke i Anderson Valley og det er herfra at denne pragtfulde Chardonnay bliver skabt. Grundet det kølige klima i dalen er stilen ikke ulig en flot hvid bourgogne, men den bibeholder dog en god og eksotisk frugt og vil derved glæde alle Chardonnay-elskere! 

Farven er lys gul med et strejf af halmgrøn. Duften er fyldt med modne citrusfrugter, honningmelon, grønne æbler, vaniljekorn, friske nødder og nybagte karamelbrød. I munden er vinen mere fyldig og tæt med både ung ananas, papaya og limeskal. I eftersmagen kommer der også kølig smør, limegræs og østersmineraler.

En gastronomisk Chardonnay, som vil være en skøn ledsager til retter med både fisk, gris eller kylling. 

91 point | Vinepair

"Smells like honey, vanilla, and pears, with a slight high-tone of cracked white pepper. The palate hits nice and deep, with a grippy mouthfeel and juicy fruit vibes. This is a wonderfully structured Chardonnay."

Long Meadow Ranch

Kodeordene for vin hos Long Meadow Ranch er elegance, balance og raffinement. Vine som supplerer maden og ikke overvælder den. Vine som udtrykker ægte druekarakter og terroir fra de jorde de vokser i, samt diversitet – alt sammen igennem bæredygtighed og økologiske landbrugsmetoder.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.