2022 Grauer Burgunder Aufwind

Pfalz Pfalz
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 604222
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 139,00

En herlig frisk hvidvin med noter af grønne pærer, æbler og lyche. De tropiske smagsnoter suppleres fint af et grønt urtet præg, der giver mere friskhed. Druens naturlige karakter giver god mundfylde, så her er balance på alle parametre. Nyd denne afkølet til lyst kød, eller fiskeretter.

Grau burgunder druen kendes som pinot gris i Frankrig, men her høstes den fra Hensels egne marker i området omkring Dürkheim i Pfalz regionen. Fro at skabe den rette balance i vinen, så er en del af mosten lagret på egetræsfade, for at supplere den friske del der har ligget på ståltanke.

Hensel Weingut

Thomas Hensel er et vinøst naturtalent, der som et ubeskrevet blad overtog vingården fra sin far og indledte en helt ny æra af kvalitet. Med inspiration fra sin kærlighed til svæveflyvning skaber han svævende elegante vine, der besidder en saftighed, hvilket gør dem uhyggeligt drikkevenlige.

Huset er på ingen tid blevet en kæmpe favorit både blandt vores personale og vores stamkunder, da kvaliteten er imponerende høj, og prisen besynderligt lav. Så lad os hermed give vores varmeste anbefalinger til at prøve de højtflyvende vine fra Thomas Hensel i Pfalz.