2017 Gustavshof Pur Weisswein Trocken

Tyskland
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 50001464
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 229,00

Fuldstændig naturlig Riesling, der imponerer med sin renhed og energi. Karakterfuld, saftig og blot en anelse 'funky'. Flot gylden farve, med dufte der stiger op af glasset. Orangeblomster, tørret abrikosskal, gule pærer, nødder og salte citroner, ledsaget af honning og syrlige urter. Mellemfyldig mund, hvor en potpourri af saftige gyldne stenfrugter, komplementeres af mandarin, grape, knuste sten og hvide blomster. En levende og ekspressiv finish, hvor den forfriskende frugtsyre prikker de helt rigtige steder.


Vinen er produceret med minimal intervention fra druestok til flaske. Både usvovlet, ufiltreret og biodynamisk certificeret. Smuk naturvin fra hjertet af Rheinhessen.

Gustavshof

I hjertet af den berømte vinregion Rheinhessen, 30 kilometer syd for Mainz, i delstaten Rheinland-Pfalz ligger denne traditionsrige og familiedrevne vingård, hvor man gennem fire generationer har produceret en imponerende række kvalitetsvine på de i alt 18 hektar omgivende, kalkholdige vinmarker.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.