Gustavshof Zero Zero Alkoholfri

Tyskland
- 75,00 cl. - Varenummer: 50001467
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 99,00

Har du lyst til et godt glas hvidvin, men ville du foretrække, at det var uden alkohol? Så er Gustavshofs Zero's Weiss et fantastisk bud på en vinøs oplevelse, som leverer al den frugtsmag, du trænger til, uden den berusende sideeffekt. Vinen har fået en anelse skinkontakt fra Pinot Grigio-druerne og har derfor en sart laksefarvet, lyserød skær, og en umiskendelig duft af saftige ferskner er det første, som springer en i møde, når vinen skænkes. Herefter finder vi både æble, pære og et forsigtigt præg af noget sødligt, tørret frugt i baggrunden. Vinen har en blød og cremet tekstur, som ledsages af en behagelig opstrammende syre fra Johanitter-druen. En særdeles velbalanceret vinoplevelse, helt uden alkohol!

Gustavshof

I hjertet af den berømte vinregion Rheinhessen, 30 kilometer syd for Mainz, i delstaten Rheinland-Pfalz ligger denne traditionsrige og familiedrevne vingård, hvor man gennem fire generationer har produceret en imponerende række kvalitetsvine på de i alt 18 hektar omgivende, kalkholdige vinmarker.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.