2021 BBQ Rosé

Tyskland
Rosévin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 498221
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 139,00

Gustavshof er ikke blege for at bekende kulør, når det kommer til hvornår denne rosévin skal indtages. Det skal være sommer, grillen skal være tændt, og det skal være bbq-night!

For med sine dybe farve, sin sprudlende frugtighed og drilske syrebid, er det en vin som vil passe perfekt til en aften med mad tilberedt over levende ild. I vinen finder vi både noter af kirsebær, jordbær, ribs og tranebær, samt et spændende urtet strejf, som med det samme giver inspiration til at kaste noget rosmarin og timian ud over sin grillmad.

Det er et sjældent godt eksempel på en rosé, som er livlig nok til at kunne blive nydt iskold, mens maden forberedes, og kompleks nok til at kunne bide skeer med både bbq-marinade og andre grillkrydderier. Så skal din næste grillaften godt fra start? Så er BBQ Rosé fra Gustavshof den helt rigtige flaske at skyde den i gang med.

Gustavshof

I hjertet af den berømte vinregion Rheinhessen, 30 kilometer syd for Mainz, i delstaten Rheinland-Pfalz ligger denne traditionsrige og familiedrevne vingård, hvor man gennem fire generationer har produceret en imponerende række kvalitetsvine på de i alt 18 hektar omgivende, kalkholdige vinmarker.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.