2021 Perle d'Arche Sauternes

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 249,00

"Elegance of a great wine" Château d'Arche viser med deres 2., at den stil, de er blevet berømte for, gennemstrømmer alle deres cuvéer. Fordi blandt Sauternes-elskere verden over er Château d'Arche blevet synonym med en ganske særlig måde at fortolke de ædle, gyldne dråber på.

Den elegance, finesse og lethed, de får vævet ind i Perle d'Arche, giver vinen en helt vidunderlig, forførende personlighed, og åbner op for langt flere anvendelsesmuligheder, end man normalt påtænker Sauternes-vinene at have.

Perle d'Arche åbner således med en bemærkelsesværdig frisk og frugtet duft, hvor det især er kvæde, litchi og grønne æbler, som fører an i første bølge af indtryk. Men lige bagved gemmer sig den umiskendelige fornemmelse af Sauternes. Bivoks, kandiseret appelsinskal og et strejf af honning indikerer, at der har været botrytris-ramte druer i spil. Vinens liflige syre og silkebløde tekstur giver anledning til at nyde den helt for sig selv, men skulle man have lyst til lidt på siden, så er lidt god ost en oplagt ledsager til disse ædle, gyldne dråber!