God vin til thai mad / Otto Suenson anbefaler vinen til maden
Thai mad kan være en svær størrelse, når det kommer til vinvalget. Fordi Thai mad indeholder et utal af krydderier og smage, som giver et både kompleks og mangefacetteret udtryk. Og det kan være svært for vin at følge med. Men én genre af vine, har vist sig at kunne klare ærterne: De aromatiske og halv-søde vine.
Fordi hvis der er sukker og sødme i vinen, så kan det give modvægt til Thai-madens chilistyrke, og de aromatiske druesorter vil byde ind med masser af frugt, så vinen ikke drukner i rettens eget smagsangreb. Vi medgiver, at det kan være lidt af en tilvænningssag at skulle drikke sød vin til salt mad. Men tro os når vi siger, at det altså har sin berettigelse.
- Ürziger Würzgarten Kabinett Trocken
En vin, der passer perfekt til milde fiskeretter, eller tørre oste.
kr. 199,00 - Muscat Tradition
Det her er den perfekte måde at drysse noget fransk velvære ud over sin danske tilværelse.
Special pris kr. 69,00 Normalpris kr. 139,00