God vin til Påskefrokost | Otto Suenson vin

Påsken står for døren, og et overflødighedshorn af danske frokostklassikkere skal bæres ind på de veldækkede påskefrokostborde.

Et veldækket påskefrokostbord indeholder mange forskelligartede delikatesser, og derfor kan vinvalget godt være en smule udfordrende. Men fortvivl ej, vi har samlet en række af vores personlige højtidsfavoritter på denne side. Fælles for dem er, at de favner bredt i frokostbordets komponenter, og rammer decideret plet i nogle af anretningerne.

Riesling er perfekt til silden, Chardonnay er spot on til en hønsesalat, Lirac fra Rhônedalen kan både bære en mad med roastbeef eller en ordentlig luns af påskelammet – og Barbera, den kan favne både sylte, frikadeller og kamsteg. Så kig dig omkring, og bliv ordentlig klædt på til højtidens festmåltider!

pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Stigende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Stigende orden